Kursusel õpime valmistama maitsvaid taimseid kooke jõulupühadeks.
Menüüs:
- piparkoogitort – selle tordi valmistamisel läheb vaja ainult nelja koostisosa: taimne piparkoogitainas, kookosvahukoor, pohlamoos ja suhkur ning saamegi piduliku ning imemaitsva tordi pühadelauale;
- šokolaadi-pähkliruudud – see magustoit on väga rammus ja magus, seetõttu jagub koolitusel valmistatud retseptist umbes 15-le inimesele;
- kräsupea – väga mahlane ja maitsev kook, mida võib aastaringi teha külmutatud kirssidega, aga suvel maitseb hea ka värskete maasikate või vaarikatega;
- sidruni-moonikook – selle koogi saab valmis teha odavate toorainetega. Tulemus on väga maitseküllane.
Koolituse läbinu:
- oskab valmistada ilma muna ja võita jõuluküpsetisi;
- julgeb katsetada tavapärasest erinevalt kookide ning tortide valmistamist.
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega