Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Magustoidud maailmaklassikast

Magustoit paneb einele punkti ja tekitab rahulolutunde. Ajatud klassikalised magustoidud on need, mida ikka ja jälle tahaks. Kes ei sooviks nautida brüleekreemi, fondant`i, panna cotta`t  või semifreddo`t! Neid on lihtsam valmistada kui paistab,  pealegi saab need vähemalt suures osas varem valmis teha. Teeme läbi paremiku küpsetatud, tarretatud ja külmutatud magustoitudest ning uurime, missuguseid lisandeid kasutada ja kuidas neid desserte põnevamaks muuta.

Koolitusel valmistame üheskoos:

  • brüleekreemi valge šokolaadi ja marjadega
  • šokolaadi ja kohvi-fondant`i
  • panna cotta`t koorelikööri ja marjadega
  • avokaado-semifreddo`t

Koolituse läbinu:

  • tunneb brüleekreemi, šokolaadi ja kohvi-fondant`i, panna cotta ja avokaado-semifreddo valmistamise võimalusi ja etappe
  • teab, milliseid lisandeid magustoitude juures kasutada

Tutvu õppekorralduse alustega.

Foto autor:  Jaan Heinmaa

Aeg

laupäev
15. veebruar 2020
kell 11-14

Maht

4 tundi

Hind

44 €

Koolitusjuht

Erle Jõema

644 1149
5887 7165

erle.joema@kultuur.ee