Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Hakkliha on alati olnud kodukokkaja ajasäästja ja päevapäästja. See tänuväärne toiduaine laseb end kuulekalt muuta lugematuteks argi-ja piduroogadeks. Täna, kui poest saab osta eri lihadest tehtud hakklihasid, on ka hakkliharoad huvitavamad. On ka väga kvaliteetseid taimseid hakklihasid erimenüü jälgijatele.
Koolitusel kasutame roogade valmistamisel erinevaid hakklihasid. Jaguneme kolmeks grupiks, iga grupp valmistab kaks hakkliharooga kuuest. Lõpetuseks katame koos kauni laua ja maitseme koos kuute erinevat rooga. Kui jõuame, keedame ka kaks pohlamoosi, nii klassikalise kui punaveiniga, mis sobivad hakkliharoogade juurde imeliselt.
Koolitusel osalenu on saanud ülevaate hakkliha erinevatest kasutusvõimalustest.
Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui toitu üle jääb).
Foto: Jaan Heinmaa
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu ka õppekorralduse alustega