Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Road valgest kalast

Kala on kerge, tervislik ning üsna lihtsalt ja kiirelt valmiv tooraine, mille maitsvaks valmistamiseks ei ole palju ega erilisi lisandeid vaja, vaid võib lasta selle puhtal ja hõrgul maitsel särada. Valgest kalast saab väga erinevaid roogi, mida koolitusel valmistame pannil, potis ja ahjus. Õpime ka värsket kala ära tundma, puhastama ja tutvume erinevate kala valmistamise viisidega.

Üheskoos valmistame:

  • soolakooriku all küpsenud doraado;
  • võis ja veinis pošeeritud kala;
  • krõbedad kalapalad;
  • kalašašlõki;
  • vürtsika kalakarri.

Koolituse läbinu:

  • oskab ära tunda värsket kala;
  • teab, kuidas värsket kala puhastada;
  • oskab retseptide alusel valmistada menüüs olevaid kalaroogi.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm: Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

neljapäev
29. september 2022
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

48 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee