Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Pavlova on saanud oma nime vene baleriini Anna Pavlova järgi. Arvatakse, et magustoit on loodud 1920ndatel aastatel Austraalias või Uus-Meremaal. Pavlova kook on populaarne üle maailma ning ka Tallinna Rahvaülikoolis on võimalik õppida seda imelist beseekooki ise valmistama.
Aliide valvsa pilgu ja õpetussõnade saatel küpsetame ise besee ja jahutame selle, teeme erinevad kreemitäidised ja marjakaunistused. See on suurepärane võimalus õppida meistri käe all valmistama imepärast, pealt krõbedat ja seest sametiselt pehmet magustoitu, mis on ehteks igale väärikale peolauale.
Kursusel osalenu oskab küpsetada pavlovat, seda täita ja kaunistada.
Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna pavlovad kaasavõtmiseks (juhul, kui neid üle jääb).
Grupis on kuni 10 inimest.
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega
“Töötoa läbiviija oli praktik, see oli väga meeldiv, kõik meeldis ja oli õpetlik”
“Koolitaja kõneles selgelt ning arusaadavalt ja julgustas osalejaid katsetama ja osa võtma”
“Aliide on väga professionaalne ja äärmiselt soe inimene, valdab hästi oma eriala ja ka õpetamist, temaga on alati väga meeldiv suhelda.”