Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Parimatest parimad kalaroad

Hõrgud kalaroad valmivad kiirelt ja lihtsalt ning maitsevad hästi. Kuid on mõned road, mis on maitsvamatest maitsvamad ning mida tasub ikka ja jälle oma perele valmistada või peolaule panna. Neid roogi nii valgest kui punasest kalast koolitusel valmistamegi. Hea on ka teada, et kala on meie kehale väga kasulik, eelkõige tänu headele kalarasvadele ja täisväärtuslikele valkudele.

Üheskoos valmistame:

  • suitsukala suitsutuskotis – kui sooja suitsukala isu peab tuleb, saab seda koduses ahjus imelihtsalt valmistada;
  • lõhepiruka seente ja sinihallitusjuustuga. Selles küpsetises täiendavad seened kala õrna maitset ja sinihallitusjuust lisab pikantsust ning kõik see on krõbeda taina vahel;
  • luksusliku lõhevaagna madalal temperatuuril küpsenud lõhega. Uhke vaagen kala, krevettide ja kalamarjaga kaunistab iga pidulauda;
  • õlletainas friteeritud kala – eriti õhulises ja krõbedas tainas küpsenud kala maitseb eriti hea koos dipikastmega.

Koolitusel osalenu oskab retseptide alusel valmistada menüüs olevaid roogi.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Foto: Jaan Heinmaa

 

Aeg

neljapäev
24. november 2022
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

48 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee