Kursusel teeme tutvust aasiapäraste maitsetega ehk õpime valmistama lihtsaid ja kiiresti valmivaid aasiapäraseid toite.
Menüüs:
- terav läätsesupp – tegemist on lihtsalt ja kiiresti valmiva toitva supiga, mis tänu läätsedele on valgurikas ja kõht püsib seda süües kaua täis. Lisame supile ka tšillit, et supp sobiks kenasti meie jahedate ja rõskete sügiseste ning talviste õhtute söögilauale;
- pad tai – praetud riisinuudliroog, mida Tais serveeritakse tavaliselt tänavatoiduna ning praetakse vokkpannil. Enamasti valmistatakse seda riisinuudlitest, kuhu lisatakse köögivilju, krevette, maapähklit, idusid. Meie teeme selle täistaimsena;
- köögiviljakarri – Indiast pärit taimne raguu, mille maitsestamisel kasutatakse lisaks muudele maitseainetele ohtralt karri vürtsisegu;
- kõrvitsasupp maapähklivõi ja ramen nuudlitega – mõnus kreemine kõrvits maapähklivõi, kookospiima ja nuudlitega.
Koolituse läbinu:
- oskab kasutada maitseaineid, et saavutada aasiapäraseid maitseid;
- oskab valmistada mõningaid Aasia köögi klassikuid täistaimselt.
Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui toitu üle jääb).
Grupis on kuni 10 inimest.

Foto: Jaan Heinmaa
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega