Sellel kursusel õpime valmistama taimsete koostisainetega leivamäärdeid ning dipikastmeid. Tutvume koriandri kasutamise võimalustega erinevates määretes. Lisaks saame teada, kuidas valmistada India lameleiba.
Menüüs:
- quacamole – ülilihtsalt kokkusegatav, tervislik ja maitsev avokaadomääre;
- laimi-koriandrikaste – see dipikaste sobib hästi värskete juurviljade kõrvale, aga miks ka mitte burgerile kastmeks;
- kikerherne leivamääre – toitev ning maitsev leivamääre/dipikaste, millele pigistame lõpus peale ka sidrunit, et saavutaksime mõnusalt värske ning kevadise maitse;
- oa ja koriandri leivamääre – selles kastmes on mõnusad värsked maitsed ning valge uba teeb määrde valgu sisalduse tõttu toitvaks ning toekaks;
- lame India nisuleib – seda võib süüa leiva/saia asemel, karridega ning erinevate leivakatetega.
Koolituse läbinu:
- oskab valmistada erinevaid leivamäärdeid;
- oskab asendada koriandri (kui maitseeelistused on teised) mõne teise maitsetaimega;
- oskab valmistada India lameleiba.

Foto: Freepik
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega