Kursusel räägime sellest, millised on põhilised nipid taimse toidu osakaalu suurendamiseks oma toidulaual ja menüü mitmekesistamisel. Samuti kõneleme võimalustest, kuidas loomseid toiduaineid asendada taimsetega.
Menüüs:
- suvikõrvitsaspagettidega tomatine köögiviljaraguu – rohkete köögiviljadega raguu, mis maitseb suurepäraselt koos suvikõrvitsaspagettidega;
- kapsarullid – eriti hästi maitsevad rullid koos eestimaise, tillivartega keedetud kartuliga;
- lasanje – teeme seda rooga läätsedest ja täisterariisijahust valmistatud lasanjeplaatidega, et roog oleks nii maitsev kui tervislik;
- hernejahuomlett – kaunviljad on alati hea valik, et enda toidulauda tervislikumaks muuta. Seda omletti võib valmistada ka kikerhernejahust, aga kuna hernejahu paistab olevat jäänud pigem vaeslapse rolli, siis valmistamegi seda rooga just hernejahust.
Koolituse läbinu:
- teab, kuidas mitmekesistada oma toidulauda taimse toiduga;
- julgeb valmistada rohkem taimseid roogi;
- teab, milliseid toite süüa, et kõik vajalikud toitained toidust kätte saada;
- teab, et taimne toidulaud on rikkalik ning mitmekülgne.
Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui toitu üle jääb).
Grupis on kuni 10 inimest.
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu ka õppekorralduse alustega