Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Kohvikoolitusel piilutakse kohvioa avastamise ajalukku ning tutvustatakse araabika ja robusta kohvisortide erinevusi ja kasvutingimusi. Saadakse teada hea ja puhta kohvi röstimise saladus. Läbi videode avaneb võimalus piiluda Põhja-Itaalias asuva Franco Caffee väikesesse röstikotta, kus õpetaja Merikesel oli õnn oma silmadega näha ja kogeda kohvi valmistamise protsessi. Nii saame osa ka Firenze Espresso Academy koolitusest. Koolitusel saab oma silmaga näha ja katsuda Sitsiila, Euroopa esimesest, kohviistandusest korjatud kohvimarju ja rohelisi kohviube.
Maitstakse väga väikeste kohviistanduste ja suurettevõtete kohviube. Valmistame kohviveskiga jahvatud kohviubadest presskannu kohvi, uudistame Chemexi kohvikannuga valmistusviise ja testime maitsete nüansse kohviautomaadis.
Koolitusel saadakse teada, kuidas kohvijoomisega kaasnevat vedeliku- ja vitamiinikadu taastada ja keha turgutada. Valmistatakse ka erinevaid kosutavaid vahepalu.
Koolituse läbinu on saanud ülevaate kohvi röstimise viiside olulisusest, uutest trendidest kohvimaailmas, oskuse ise puhast ja maitsvamat kohvi teha ning kuidas vitamiinidega keha turgutada. Lisaks on igale osalejale kingitus: pakike Franco Caffee röstikoja orgaanilisi kohviube.
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu ka õppekorralduse alustega