Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Kursusel õpitakse valmistama kikerhernestest erinevaid hummuseid ning saadakse teada, mida saab kasutada kikerherneste asemel, et hummuseid valmistada.
Klassikaline hummus – hummust võib tegelikult valmistada kõikidest kaunviljadest, sest neis on piisavalt tärklist ja valku, et püreestades moodustuks ühtlane kohev kreem. Meie kasutame kikerherneid.
Karulauguhummus – hea tervislik kevadine vitamiinipomm, mis sobib nii leivakatteks, salatikastmeks kui köögiviljade dipikastmeks.
Peedihummus – sobiv täiendus pea kõikide taimetoitude juurde. Peeti keetes tuleb meelde jätta, et seda keedetakse ilma soolata (sool halvendab peedi maitset).
Oavõie päikesekuivatatud tomatitega – tervislik suupisteamps näkileivale või koos juurviljakangidega igale peolauale. Tervislik valik perele mõnusaks näksimiseks filmi- või mänguõhtule.
Šokolaadihummus – hummus võib olla ka magus, sel juhul võib kasutada maapähklivõid või mõnda meelepärast magusainet, nt apelsini vms. Võib süüa eraldi magustoiduna, määrida saiale või kasutada dipikastmeks puuviljadele.
Nõgesekrõbeleib seemnetega – omaküpsetatud krõbeleib on maitsev ja hea, sest tead täpselt, mida sa sinna sisse panid. Seda krõbeleiba võib rahuliku südamega igal ajal hummusega krõbistada.
Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui seda üle jääb).
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega