Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Mitmekesised räimeroad

Rahvuskala räim on küll üsna igapäevane ja tavaline kala, ometi on temast võimalik valmistada tõeliselt hõrke roogi. Räim maitseb ühtviisi hea nii kuumalt kui külmalt, ahjus küpsetatuna või pannil praetuna. Just nii mitmekesiselt me räimeroogi valmistamegi.

Üheskoos valmistame:

  • ahjuräimed või ja parmesani juustuga;
  • marineeritud räimed rukolakastmes;
  • räimerullid makra ja Kalles kaviariga;
  • sinepised räimepihvid;
  • lisandi räimeroogade juurde.

Koolitusel osalenu oskab ära tunda värsket räime, seda puhastada ja retseptide alusel valmistada menüüs olevaid roogi.

Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui toitu üle jääb).

Foto: Jaan Heinmaa

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu ka õppekorralduse alustega

Aeg

neljapäev
03. aprill 2025
kell 17.30-20.30

Maht

4 akadeemilist tundi

Hind

52 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee