Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Koolituse käigus saadakse teada, kuidas valmistada erinevaid taimseid suppe.
Kikerherne hapuoblikasupp – kui sinu aianurgas vōi peenral veel ei kasva hapuoblikaid, siis soovitan seemneid külvata. Rauarikas oblikas on püsik ja kasvatab terve suve jooksul uusi lehti. Oblikast saab valmistada maitsvat suppi, seda võib lisada salatitesse, aurutada ja koos hakitud küüslauguga pakkuda pearoa kõrvale vōi lisada hapukasse smuutisse. Kikerherne hapuoblikasupp on lihtsalt ja kiirelt valmiv!
Hernesupp suitsutofuga – see on klassikaline hernesupp, mida olen tegelikult alati taimsena valmistanud ning mis ei puudu kunagi minu pere vastlapäevalaulalt. Väga hästi sobib sinna Bon Soya suitsumaitseline tofu.
Minestrone – see on üks vahva köögiviljasupp, mida saab valmistada parasjagu just sellest, mida kodus külmkapis leidub. Igal juhul valmib üks maitsev itaalia juurtega ja puhtalt taimne supp.
Peedipüreesupp leivakrutoonidega – selle supi puhul meeldib mulle peedi magususe ja mädarõika teravuse kooslus. Meeldib ka see, et ühtemoodi hea maitseb supp külmadel talveõhtutel soojalt kui ka soojal suvepäeval jahedalt (jahtununa). Peet sisaldab palju mineraalaineid, mitmesuguseid vitamiine (B1, B2, P, C) ja antioksüdante.
Palun võtke kaasa oma põll ja toidupurk, kuhu saab panna suppe kaasavõtmiseks (juhul, kui neid üle jääb).
Grupis kuni 10 inimest.
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu ka õppekorralduse alustega