Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Gruusia köök: pirukad ja salatid

Gruusia on maa, mis lummab looduse, hingepuudutava muusika, siira külalislahkuse ja suussulava toidukultuuriga. Gruusia köök on tuntud oma rikkalikkuse ja maitsekülluse poolest – see on justkui maitsete sümfoonia, mis paneb toiduvalmistajad rõõmust ümisema ja sööjad mõnust nurruma. Vürtside ja ürtide ainulaadsed kooslused on vallutanud paljude südamed ning jätavad endast kustumatu mulje.

Kutsume sind avastama selle imekauni maa maitseid!

Koos valmistame:

  • hatšapuri – armastatud juustupiruka, mis on üks Gruusia köögi sümboleid;
  • kubdari – mahlase ja vürtsika lihapiruka, mis pärineb Svanethi mägialalt;
  • baklažaani-paprikasalati – maitsva ja värvika roa, mis ühendab köögiviljade parimad omadused;
  • peedisalati kreeka pähklitega – mõnusalt maheda ja krõmpsuva kooslusega salati, milles peitub tõeline Gruusia hõng.

Koolitusel osalenu oskab retseptide abil valmistada menüüs olevaid roogasid.

Tule ja lase end inspireerida Gruusia köögi võlust!

Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toitu kaasavõtmiseks (juhul, kui seda üle jääb).

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

esmaspäev
13. oktoober 2025
kell 17.30-21.00

Maht

4,5 tundi

Hind

56 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee