Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume täiskasvanud õppijale kursuseid erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Särisevad kotletid ja pallid lihast, kalast, köögi- ja teraviljadest

Koolitusel võtame ette klassikalise, aga lõputult loomingulise teema – kuidas valmistada mahlaseid, maitserikkaid ja hästi koos püsivaid kotlette ning palle. Õpime tundma nii traditsioonilisi retsepte kui ka kaasaegseid lähenemisi, mängime maitsekooslustega ja avastame nippe, mis tagavad alati õnnestunud tulemuse.

Koolituse käigus räägime koostisosade valikust, vürtside ja lisandite rollist ning õigest küpsetamistehnikast. Osalejad jagame 2 gruppi, mõlemad grupid valmistavad 3 rooga.

Koolitusel valmistame:

  • veiseliha-peedipallid;
  • õhulised kalakotletid;
  • seene-riisikotletid;
  • krõbedad nuudlikotletid;
  • Požarski kotletid;
  • läätsepallid.

Koolitusel osalenu oskab valmistada erinevatest toorainetest kotlette ja palle.

Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui seda üle jääb).

Grupis kuni 10 inimest.

Fotod: Jaan Heinmaa

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

neljapäev
19. veebruar 2026
kell 17.30-20.30

Maht

4 akadeemilist tundi

Hind

56 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee