Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume täiskasvanud õppijale kursuseid erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Lia peolaualemmikud valge ja punase kalaga

Kala peolaual on maitsev ja hea! Valmistame kahe tiimiga viis erinevat kalarooga: kaks külma eelrooga ja kolm sooja pearooga koos lisanditega. Teeme koos Peruus popi valgest kalast tsitrustega marineeritud kiire eelroa ceviche’i ja punasest kalast eestipärase lõheäkise viinaga. Üheks pearoaks piduliku kalavormi lõhe, kartulipudrurooside ja võrratu koorese tillikastmega ja teiseks lummavalt maitsva madalal temperatuuril küpsenud valge kala krevettide ja tillivõiga. Mõlemast saab kaunis peolauaroog. Kui vähegi jõuame, siis teeme koos ka hõrgu kookoskastmes kala-köögiviljapaja. Kui korra neid roogi maitsta saad, teed kindlasti veel ja veel.

Valmistame koos:

  • peruupärase ceviche’i;
  • eestipärase lõheäkise viinaga;
  • piduliku kalavormi lõhe, kartulipudrurooside ja võrratu koorese tillikastmega;
  • madalal temperatuuril küpsenud valge kala krevettide ja tillivõiga;
  • kookosekastmes kala- köögiviljapaja.

Koolitusel osalenu oskab valmistada menüüs olevaid kalaroogasid.

Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toitu kaasavõtmiseks (juhul, kui seda üle jääb).

Fotod: Jaan Heinmaa

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

esmaspäev
9. veebruar 2026
kell 17.30-20.30

Maht

4 akadeemilist tundi

Hind

56 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee