Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume täiskasvanud õppijale kursuseid erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Hakklihatoidud – argipäeva lemmikud

Hakkliha on alati olnud kodukokkaja ajasäästja ja päevapäästja. See tänuväärne toiduaine laseb end kuulekalt muuta lugematuteks argi-ja piduroogadeks. Täna, kui poest saab osta eri lihadest tehtud hakklihasid, on ka hakkliharoad huvitavamad. On ka väga kvaliteetseid taimseid hakklihasid erimenüü jälgijatele.

Koolitusel kasutame roogade valmistamisel erinevaid hakklihasid. Jagame seltskonna kaheks tiimiks ja mõlemad tiimid valmistavad kolm hakkliharooga kuuest. Lõpetuseks katame koos kauni laua ja maitseme kuute koosvalmistatud maitsvat hakkliharooga. Keedame koos ka klassikalise ja punaveiniga pohlamoosi, mis sobivad hakkliharoogade juurde imeliselt.

Koolitusel valmistame:

  • pikkpoisi peekonis koorese kastme ja Hasselbacki kartulite-porganditega;
  • kanafrikadellisupi ahjus küpsetatud frikadellidega;
  • ahjusoojad nachod hakklihatäidisega (panniroog);
  • tatra-hakklihapanniroa;
  • rootsipärased lihapallid pruunis kastmes;
  • lahtise hakkliha-köögiviljapiruka;
  • hakklihatoitude kõrvale sobilikud klassikalise pohlamoosi ja punaveiniga pohlamoosi.

Koolitusel osalenu on saanud ülevaate hakkliha erinevatest kasutusvõimalustest.

Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui toitu üle jääb).

Foto: Jaan Heinmaa

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu ka õppekorralduse alustega

 

Aeg

esmaspäev
16. märts 2026
kell 17.30-20.30

Maht

4 akadeemilist tundi

Hind

56 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee