Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Vasileios Kalamas on pärit Chioselt, ühelt suuremalt Vahemere kirdeosas asuvalt Kreeka saarelt. Teda õpetas juba seitsmeaastaselt kokkama vanaema, kes oli Kreeka köögis vaieldamatu ekspert. Kuigi Vasileios on kunsti- ja disainimagister, on ta suviti töötanud saare tavernates, et talveks taskuraha teenida. Ta on valmistanud nii Kreeka kohaliku köögi toite kui ka neid klientidele serveerinud.
Viimased kümme aastat Eestis disaini valdkonnas töötanud Vasileiose jaoks on tema kokanduskirest saanud hobi, osaledes vabatahtlikuna rahvusköögi päevadel Tallinna restoranides ja andes eratunde Eesti maapiirkondade kohalikele kokkadele. Selle aja jooksul on ta omandanud head teadmised erinevatest koostisosadest ja toiduvalmistamismeetoditest, et õpetada teisi ja luua populaarseid roogasid Egeuse mere saartelt ja Vahemere idaosast.
Foto: erakogu