Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Ljudmila on hariduselt ajaloolane, tal on magistrikraad Glaskari ülikoolist Udmurtiast, kust ta pärit on. Ljudmila töötab Pärnu Waldorfkoolis vene keele õpetajana.
Toidu tegemine on Ljudmila hobi. Udmurdi rahvusroogade valmistamise kogemuse on ta saanud kodust. 2004. aastal Eestisse kolides hakkas Ljudmila peagi jagama udmurdi köögi eripärasid Eesti toiduhuvilistele, õpetades lühikursustel ja õppepäevadel Pärnumaal, Tartus, Tallinnas ja mujal Eestis. 2014. aastal täiendas ta ennast Pärnu Kutsehariduskeskuses kokanduskursustel. Ljudmila on üks Soome-Ugri Toidukultuuri Seltsi asutajatest. Tallinna Rahvaülikoolis on ta udmurdi köögi alaseid (peamiselt pelmeenide valmistamise) õppetubasid läbi viinud alates 2012. aastast. 2017. aastal andis Ljudmila koos Epp Mihkelsiga sarjas “100 rooga” välja raamatu “Pelmeenid. Ise ja hästi.”
“Ōpetaja oli super meeldiv ning inspireeriv. Selgitused arusaadavad ning lisainfo traditsioonidest ning isiklikest kogemustest ääretult huvitav.”
“Väga lahe oli”
“Suurepärase õhkkonnaga tegus koolitus”