Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Taimsed ahjuplaadiroad

Ahjuplaadil saame valmistada maitsvaid ja toitvaid roogi igaks elujuhtumiks – argiõhtuseks kõhutäiteks, pidulikumale peolauale või siis, kui head sõbrad on külla tulemas. Lisaks suurepärasele maitseelamusele on ahjuroogi ka väga lihtne ja mugav valmistada. Loodetavasti veendute, et ka taimsed ahjuplaadiroad koos maitsevõide ja hõrkude kastmetega on lihtsalt võrratud!

Koolitusel valmistame neli ahjuplaadirooga:

  • küpsetame kapsaviile oliiviõli-soola-pipraga maitsestatuna ahjuplaadil, serveerides valame üle tšillivõiga ja naudime koos laimimajoneesiga;
  • bataadifriikad on väga popid köögiviljaampsud. Küpsetame neid mõnusalt vürtsikas maitsesegus;
  • röstitud lillkapsasteigid sidrunivõi ja kapparitega valmivad lihtsalt – röstime lillkapsaviilud ja kartulid, serveerime isetehtud sidrunivõiga;
  • lõpetuseks küpsetame ahjus ürtide ja tšillihelvestega maitsestatud fetajuustu, mille serveerime röstitud ciabattaviilude ja kirsskobartomatitega.

Naudime kõike ahjusoojana!

Koolituse läbinu on osalenud menüüs olevate taimsete ahjuplaadiroogade valmistamise protsessis ja on tutvunud selleks vajalike oskustega.

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu ka õppekorralduse alustega

Foto: Jaan Heinmaa

Aeg

esmaspäev
30. jaanuar 2023
kell 17.30–20.30

Maht

4 tundi

Hind

48 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee