Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Taimsed ahjuplaadiroad

Ahjuplaadil saame valmistada maitsvaid ja toitvaid roogi igaks elujuhtumiks – argiõhtuseks kõhutäiteks, pidulikumale peolauale või siis, kui head sõbrad on külla tulemas. Lisaks suurepärasele maitseelamusele on ahjuroogi ka väga lihtne ja mugav valmistada. Loodetavasti veendute, et ka taimsed ahjuplaadiroad koos maitsevõide ja hõrkude kastmetega on lihtsalt võrratud!

Koolitusel valmistame neli ahjuplaadirooga:

  • kapsapihve tšillivõi ja laimimajoneesiga,
  • bataadifriikaid,
  • röstitud lillkapsasteike,
  • küpsetame ahjus ka fetajuustu.

Küpsetame kapsaviile oliiviõli-soola-pipraga maitsestatuna ahjuplaadil, serveerides valame üle tsillivõiga ja naudime koos laimimajoneesiga.

Bataadifriikad on väga popid köögiviljaampsud. Veendume, kui kerge on neid mõnusas marinaadis ise valmistada.

Röstitud lillkapsasteigid sidrunivõi ja kapparitega valmivad lihtsalt – röstime lillkapsaviilud ja kartulid, serveerime isetehtud sidrunivõiga.

Lõpetuseks küpsetame ahjus ürtide ja tšillihelvestega maitsestatud fetajuustu, mille serveerime röstitud ciabattaviilude ja kirsskobartomatitega.

Naudime kõike ahjusoojana!

 

Koolituse läbinu on osalenud menüüs olevate taimsete ahjuplaadiroogade valmistamise protsessis ja on tutvunud selleks vajalike oskustega.

Foto autor Jaan Heinmaa

 

Kursuste korraldusega tutvu lähemalt siin.

 

Aeg

laupäeval, 28. septembril 2019
kell 11 - 14

Maht

4 tundi

Hind

32 €

Asukoht

Estonia pst 5a
I korruse õppeköök