Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Estonia pst 5a
630 6508 ∕ 5690 1707
Vene tn 6
644 1149 ∕ 5887 7165
Telliskivi 56
6733 965 ∕ 5330 3390
Vahakangast (ka vahariie, meekangas või nakkeriie) kasutakse toidukile või fooliumi asemel toidu säilitamiseks. 100% orgaanilisel mesilasvahal on antibakteriaalsed omadused ning vahakangas on hingav. Üks vahakangas kestab kuni 100 kasutuskorda ehk umbes aasta, peale seda võib kanga uuesti vahatada või hoopis komposti panna.
Vahakanga valmistamise õpitoas teeb iga osaleja endale 2-3 vahakanga tükikest (suurusega 20x20cm või 30x30cm), mis on kätesoojusega mõnusasti vormuv, mugav sättida kaaneks kaaneks kaussidele ja taldrikutele, et kaitsta toitu ärakuivamise eest. Samuti võib vahakanga sisse pakkida võileivad või snäkid. Ka leivaküpsetajad armastavad vahakangast, sest selles ei teki leivale koorikut ja leib säilib kauem pehme.
Kangas ning kõik vahendid on kohapeal olemas. Soovi korral võib kaasa võtta pestud ja triigitud sitsikanga tükid (20×20 cm või 30×30 cm).
Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!
Õppekavarühm – Looduskeskond ja elusloodus
Tutvu õppekorralduse alustega