Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Toorkoogid ja –batoonid

Toorkoogid ja -maiused on muutunud väga populaarseks. Toortoitudes kasutatakse võimalikult naturaalseid, minimaalselt töödeldud, kuumutamata koostisaineid. Ka toorkooke ei kuumutata üle 45 kraadi, et säilitada olulised vitamiinid, ensüümid, mineraalained, fütotoitained. Suhkru ja nisujahu asemel on nendes kookides ja maiustes põhikoostisaineteks pähklid, mandlid, puuviljad või marjad, mesi, kookosõli ja kakaovõi. Need ei sisalda ei laktoosi ega gluteeni.

Koolitusel valmistame toor-sacher koogi, mustika-kookosekoogi ja maapähkli-kaerahelbebatoonid: 

  • toor-sacherkoogi valmistamiseks kasutame pähkleid, kuivatatud puuvilju, avokaadot ja toorkakaopulbrit;
  • mustika-kookosekoogi valmistame pähklite, mandlite, kookospiima ja -õli ning mustikatega;
  • tervislike kaerahelbebatoonide valmistamisel kasutame maahpähklivõid, datleid ja šokolaadi.

Koolituse läbinu on osalenud menüüs olevate toor-sacher koogi, mustika-kookosekoogi ja maapähkli-kaerahelbebatoonide valmistamise protsessis ja on tutvunud selleks vajalike oskustega.

Kursuste korraldusega tutvu lähemalt siin.

Koolitusele registreerimine avatakse juunis.

Foto ajakirjast “Kodukiri” , autor Jaan Heinmaa

Aeg

laupäeval, 12. oktoobril 2019
kell 11 - 14

Koolitusele registreerimine avatakse juunis.

Maht

4 tundi

Hind

36 €

Asukoht

Estonia pst 5a
I korruse õppeköök