Kursusel õpitakse valmistama erinevaid taimseid kotlette ning nende kõrvale imemaitsvaid taimseid kastmeid.
Koolituse käigus valmistame:
- kapsakotletid – kiirelt valmivad kapsakotletid on väga maitsvad, eriti värskest eestimaisest kapsast. Kõrvale valmistame küüslaugu ja ürtidega maitsestatud koorese kastme;
- kartulikotletid – sellesse retsepti lisame ka pastinaaki. Kõrvale teeme kurgi-kooresesalati;
- läätse-porgandikotletid – väga maitsvad ning taimse valgu rikkad kotletid;
- peedi-oakotletid – paneerime neid maitsvaid kotlette kodumaises hernemannas, et kotletid jääksid meeldivalt krõbedad.
Koolituse läbinu:
- teab ja oskab valmistada erinevatest köögiviljadest maitsvaid ning tervislikke kotlette;
- teab, millist tervislikku jahu kasutada nisujahu asemel, et kotletid jääksid hästi kokku;
- teab, millega asendada hapukoor, et valmistada taimset kastet.
Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega