Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Särisevad kotletid

Käesoleva koolitusega tutvustatakse mahlaste ja huvitavate kotlettide valmistamise nippe ja saladusi. Pealt krõbedad ja seest hõrgud ning mahlased kotletid on alati oodatud toit nii koduses köögis kui ka kohvikus!

Üheskoos valmistame:

  • täidisega kotleti, mil segame kokku hakklihamassi ja proovime üheskoos, kuidas saab täidis kotleti sisse, kuidas valminud segu vormida ja ideaalseks küpsetada;
  • hõrgu kanahakkliha kotleti kodujuustu ja päikesekuivatatud tomatitega;
  • särtsaka kalkunihakklihakotleti paneerituna jaapani köögist pärit panko riivsaiaga;
  • köögiviljakotleti, mille puhul tutvume, kuidas valmistada taimset kotletti ilma munata. Arutame, millega sobib köögiviljakotletti parimal viisil maitsestada.
  • lisandiks valmistame kartuli-seenegratääni ja prantsuse köögi klassika – bešamellkastme.

Koolituse läbinu on omandanud teadmised erinevate hakklihade kasutamise võimalustest, oskab kokku segada kotletitaina ja vormida ilusa kujuga maitsvaid ning mahlaseid kotlette. Lisaks valmistada kotlettide kõrvale maitseka lisandi ja klassikalise bešamellkastme.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Foto: erakogu

 

Aeg

teisipäev
28. veebruar 2023
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

44 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee