Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Särisevad kotletid

Sellel koolitusel tutvud mahlaste ja huvitavate kotlettide valmistamise nippide ja saladustega. Pealt krõbedad ja seest hõrgud ning mahlased kotletid on alati oodatud toit nii koduses köögis kui ka kohvikus!

Üheskoos valmistame:

  • täidisega kotleti, mil segame kokku hakklihamassi ja proovime, kuidas saab täidis kotleti sisse, kuidas valminud segu vormida ja ideaalseks küpsetada;
  • hõrgu kanahakkliha kotleti kodujuustu ja päikesekuivatatud tomatitega;
  • särtsaka kalkunihakklihakotleti paneerituna jaapani köögist pärit panko riivsaiaga;
  • köögiviljakotleti, mille puhul tutvume, kuidas valmistada taimset kotletti ilma munata. Arutame, millega sobib köögiviljakotletti parimal viisil maitsestada.
  • lisandiks valmistame kartuli-seenegratääni ja prantsuse köögi klassika – bešamellkastme.

Koolituse läbides oled omandanud teadmised erinevate hakklihade kasutamise võimalustest, oskad kokku segada kotletitaina ja vormida ilusa kujuga maitsvaid ning mahlaseid kotlette. Lisaks oskad valmistada kotlettide kõrvale maitseka lisandi ja klassikalise bešamellkastme.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Foto: erakogu

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

kolmapäev
01. november 2023
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

44 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee