Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Road valgest kalast II

Kala on kasulik ja maitsev! Värske valge kala valik meie poe- ja turulettidel on jõudsalt laienenud nii kohalike kui eksootiliste kalade osas. Neist saab valmistada mitmekülgseid ja põnevaid roogi. Koolitusel õpime valmistama kalaroogi mitmel erineval moel. Teeme juurde lisandeid, mis sobivad õrna kala kõrvale ja tutvume praktiliste nippidega värske kala valimisel ja ettevalmistamisel.

Koolitusel valmistame üheskoos:

köögiviljadega täidetud doraado e kuldmerikoger
üle küpsetatud haugifilee
vürtsikas kalakarri
õhulised kalakotletid kodujuustu Tatari kastmega
lisandiks lillkapsariis ja pannikurgid
NB! Kalavalik võib sõltuvalt hooajalisest pakkumisest muutuda

Koolituse läbinu:

teab, kuidas valida värsket kala
teab, kuidas värsket kala ette valmistada
tunneb täidetud doraado, haugifilee, kalakarri ja kalakotlettide valmistamise võimalusi ja etappe

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

neljapäev
22. oktoober 2020
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

44 eurot (sisaldab materjalitasu)

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee

Asukoht

Estonia pst 5a