Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Road valgest kalast, II grupp

Kala on kasulik ja maitsev! Värske valge kala valik meie poe- ja turulettidel on jõudsalt laienenud nii kohalike kui eksootiliste kalade osas. Neist saab valmistada mitmekülgseid ja põnevaid roogi. Koolitusel õpime valmistama kalaroogi mitmel erineval moel. Teeme juurde lisandeid, mis sobivad õrna kala kõrvale ja tutvume praktiliste nippidega värske kala valimisel ja ettevalmistamisel.

Koolitusel valmistame üheskoos:

  • köögiviljadega täidetud doraado e kuldmerikoger
  • üleküpsetatud haugifilee
  • vürtsikas kalakarri
  • õhulised kalakotletid kodujuustu Tatari kastmega
  • lisandiks lillkapsariis ja pannikurgid

NB! Kalavalik võib sõltuvalt hooajalisest pakkumisest muutuda

Koolituse läbinu:

  • teab, kuidas valida värsket kala
  • teab, kuidas värsket kala ettevalmistada
  • tunneb täidetud doraado, haugifilee, kalakarri ja kalakotlettide valmistamise võimalusi ja etappe

Tutvu õppetöö korralduse alustega.

Aeg

neljapäev
14. mai 2020
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

44 € (sisaldub materjalitasu)

Koolitusjuht

Erle Jõema

644 1149
5887 7165

erle.joema@kultuur.ee