Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Road punasest kalast

Lõhe ja forell ei oma küll rahvuskala tiitlit, aga kättesaadavuse ja tarbimise poolest nad seda kindlasti vääriksid. Punasest kalast saab valmistada mitmekülgseid ja tervisesõbralikke toite, ja neid me koolitusel teemegi. Paneme kala ahju, pannile ning potti ja tulemuseks saame road, mida sobib pakkuda nii argipäevaks kui panna peolaule.

Üheskoos valmistame:

  • madalal kuumusel küpsenud kala või-sidrunikastmes;
  • lõhekulebjaaka;
  • aasiapärase beebiforelli ahjus;
  • kala Norra moodi;
  • aedvilja-kalawoki.

Koolitusel osalenu oskab retseptide alusel valmistada menüüs olevaid roogi.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm: Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

neljapäev
27. oktoober 2022
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

48 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee