Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

EDASI LÜKATUD Prantsusepäraste leibade küpsetamine edasijõudnutele

Edasijõudnute kursus on mõeldud neile, kes on läbinud kaks varasemat etappi (vt Prantsusepäraste leibade küpsetamise põhitõed algajatele)

See kursus viib need küpsetusoskused, mida saite esimesel ja teisel tasemel õppides kõrgema tasemeni – haputaignani. Leivaküpsetus haputaignast on midagi maagilist: leib kerkib, ilma et oleks lisatud pärmi ja on uskumatu maitse ning tekstuuriga.

Aga midagi ei tule kergelt, sest haputaigna küpsetamine pakub palju väljakutseid. Tuleb õppida kontrollima naturaalset protsessi, ajastamist ja seda, kuidas „lugeda“ tainast, et saada aru, millal see valmis on.

Näitan teile, kui kerge on haputaigna küpsetamine kiires argipäevas ja kuidas kasutada aeglast fermenteerimist kui vahendit ekstra maitse saavutamiseks ja kuidas oma küpsetuspäeva tõhusalt korraldada. Vaatame ka seda, mis võib minna viltu ja mida sel juhul teha ning kuidas hoolitseda oma haputaigna juuretise eest.

Pärast seda kursust olete võimelised tegema imelisi haputaigna pätse, mis oleksid justkui tulnud välja mõnest prantsuse pagaritöökojast.
Iga osaleja on kursuse lõpuks teinud läbi kõik leivavalmistamise praktilised etapid ja omandanud selleks vajalikud oskused.

Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

esmaspäev, 13. aprill 2020
kell 17.30 - 20.30

Maht

4 tundi

Hind

36 €

Koolitusjuht

Ülle Võrno

630 6508
5690 1707

ylle.vorno@kultuur.ee