Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Mehhiko toit ja selle ajalugu / Mexican cuisine through history

NB! Kursus on inglise keeles!

Sul on huvi Ladina-Ameerika vastu? Tead, mis on takod, guacamole ja tekiila? Tahaksid rännata Mehhikosse kodusest Tallinnast lahkumata? Sel juhul ootame sind Tallinna Rahvaülikooli, kus täna õhtul valmivad mehhiko road, räägitakse mehhiko toidu piirkondlikest erinevustest ja mehhiko köögist kui olulisest maailmaköögi mõjutajast.

Kursusel õpitakse valmistame koduseid mehhiko toite, millega on tore üllatada oma külalisi.

Menüüs:

  • seene-tortiljasupp;
  • kaktusesalat pico de gallo kastmega;
  • soped ja memelad;
  • pescadillad.

Kursusel osalenu on saanud ülevaate mehhiko köögist ja selle ajaloost, oskab valmistada menüüs olevaid roogi.

Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui seda üle jääb).

Grupis kuni 10 inimest.

 

Do you have an interest in Latin America? Are you familiar with tacos, guacamole, and tequila?

Do you wish to travel to Mexico swiftly and without leaving Tallinn? Then, you are invited to join us for an exciting evening when you will learn how to cook renowned specialties that have marked Mexico’s cultural influence throughout history. Come learn about Mexican cuisine’s worldwide role, regional ingredient diversity, and nutritional impact.

You will learn how to prepare Mexican homemade culinary specialties while also experimenting with new ingredients. After taking this program, you will be an expert on the fundamentals of Mexican cuisine, ready to astonish your guests!

We will cook together the following dishes:

  • mushroom tortilla soup;
  • cactus salad with pico de gallo sauce;
  • sopes and memelas;
  • pescadillas.

Please bring your own apron, food boxes to transport leftovers (if any) for sharing with family and friends, and, of course, loads of enthusiasm for having a great time.

Up to 10 people in a group.

 

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

teisipäev
18. veebruar 2025
kell 17.30-20.30

NB! Kursus on inglise keeles!

Maht

4 akadeemilist tundi

Hind

52 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee