Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Maroko toidukultuur on mõjutatud Lähis-Ida, Araabia, Berberi, Aafrika ja Vahemere köögist. Siin kasutatakse palju erinevaid vürtse ja maitsetaimi, mille tulemusena on maitsed pehmed ja sügavad. Lemmikuteks on vürtsköömned, kaneel, ingver, kurkum, safran, paprika ja koriander. Põnev maitseandja on soolasidrun – kõlab uskumatult! Oleme ju harjunud sidrunit kasutama teisiti. Kokkuvõtlikult võib öelda, et Maroko köök on tervislik, vürtsikas ja suussulav.
Marokolased on perekesksed ja külalislahked. Üllata sinagi oma lähedasi: kutsu nad külla, lihtsalt niisama, et koos aega veeta ja marokopäraseid roogi nautida! Uskuge, peale sellist maitsvat õhtusööki muutub kõik suurepäraseks! Milline aroomiteraapia! Millised maitsed ja emotsioonid!
Koolitusel osaleja on tutvunud põgusalt maroko köögi võimalustega ja oskab valmistada menüüs olevaid toite.
Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui seda üle jääb).
Grupis kuni 10 inimest.
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega