Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Maitserännak Marokosse

Maroko toidukultuur on mõjutatud Lähis-Ida, Araabia, Berberi, Aafrika ja Vahemere köögist. Siin kasutatakse palju erinevaid vürtse ja maitsetaimi, mille tulemusena on maitsed pehmed ja sügavad. Lemmikuteks on vürtsköömned, kaneel, ingver, kurkum, safran, paprika ja koriander. Põnev maitseandja on soolasidrun – kõlab uskumatult! Oleme ju harjunud sidrunit kasutama teisiti. Kokkuvõtlikult võib öelda, et Maroko köök on tervislik, vürtsikas ja suussulav.

Marokolased on perekesksed ja külalislahked. Üllata sinagi oma lähedasi: kutsu nad külla, lihtsalt niisama, et koos aega veeta ja marokopäraseid roogi nautida! Uskuge, peale sellist maitsvat õhtusööki muutub kõik suurepäraseks! Milline aroomiteraapia! Millised maitsed ja emotsioonid!

Valmistame:

  • lambapraadi maroko-päraselt;
  • kõrvitsakuskussi;
  • baklažaani šermulaga;
  • soolasidruneid;
  • maroko münditeed.

Koolitusel osaleja on tutvunud põgusalt maroko köögi võimalustega ja oskab valmistada menüüs olevaid toite.

Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui seda üle jääb).

Grupis kuni 10 inimest.

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

laupäev
08. veebruar 2025
kell 11.00-14.45

Maht

5 akadeemilist tundi

Hind

52 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee