Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Küpsetame koos India suupisteid pakorasid!

Pakorad on kiiresti ja lihtsalt valmistatavad suupisted, mis viivad keele alla! Pakorasid valmistatakse erinevate täidistega – nii soolaste kui magusatega, ja süüakse reeglina kuumalt. Pakorad on toitvad ja kui kokal on selged peamised töövõtted ja ohud, mida vältida, siis on nende valmistamine tõeliselt laiahaardeline looming, sest sisuks sobivad põhimõtteliselt kõik toiduained. Pakora täidiseks on näiteks köögiviljad, juust, banaanid, sai, leib jm.

Kursusel räägime sellest, mis on pakorad, kuidas neid tehakse, kuidas ja millal serveeritakse ning kuidas süüakse. Teeme kõik koos praktiliselt läbi ja lõpetame kursuse maitsva söögikorraga, kus hindame, millised pakorad meie arvates parimad on. Töö käigus saavad kursusel osalejad teada, millised on peamised eksimused, mida pakorade valmistamisel tehakse, millised on kohalike India kokkade salanipid, et pakorad maitsvamad oleksid, millega neid täita ja millega neid Eestis serveerida ja süüa.

Koolitusel valmivad:

  • kartulipakorad;
  • sibulapakorad;
  • šampinjonipakorad;
  • lillakapsapakorad;
  • segaköögivilja pakorad;
  • võileivapakoad;
  • banaanipakorad.

 

Pakora kursusel osalenu on saanud teadmisi India köögist ja söögist, õppinud valmistama Indias väga kuulsaid suupisteid – pakorasid, neid testinud, hinnanud ja kõhugi täis söönud. Kõik osalejad saavad kursusel valmistatavate pakorade retsepid.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu ka õppekorralduse alustega

Foto: Katrin Aedma

 

Aeg

teisipäev
01. märts 2022
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

36 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee