Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Küpsetame karjala pirukaid

Karjala pirukas on Karjala piirkonnast pärit traditsiooniline, pealt katteta pirukas. Pirukad valmistatakse enamasti rukkijahust ja täidetakse kartuli-, tatra- või odratangupudruga. Hilisemal ajal on tavaline ka riisipudrust täidis. Tänapäeval on pirukad enam levinud Soomes, kuid oma kindel austajaskond on neil mujalgi. Ka Eestis on karjala pirukad teatud-tuntud ning koolitusel avanebki hea võimalus õppida neid ise küpsetama. Põhja-Udmurtiast pärit õpetaja Ljudmilla õpetab valmistama pirukate tainast ning erinevaid täidiseid. Pirukad on maitsvad ja sobivad nii hommikusöögiks kui mõnusaks vahepalaks. Tule õpi valmistama päris ehtsaid karjala pirukaid!

Koolitusel osalenu oskab valmistada karjala pirukate tainast, teha erinevaid täidiseid ja pirukaid täita.

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega 

Foto: Aivar Ruukel

Aeg

laupäev
27. november 2021
kell 11.00-13.15

Maht

3 tundi

Hind

33 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee