Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Kikerhernejahu kui valgurikas supertoiduaine

Kursusel antakse teadmisi kikerhernejahu headest omadustest, selle õigest töötlemisest ja kasutamisest nii söögiks kui ka kehahoolduseks. Kikerhernejahu on väga laialdaselt kasutusel aasia köögis, eriti Indias.

Koolitusel jagatakse erinevaid nippe kikerhernejahu kasutamiseks:

  • millised on kikerhernejahu eelised teiste jahude ees;
  • kikerhernejahu kui ravim;
  • kuidas kikerhernejahu töödelda selliselt, et see annaks toidule hea maitse;
  • millised on peamised kikerhernejahu kasutusviisid India näitel;
  • kikerhernejahust pannkookide küpsetamine;
  • kikerhernejahust näomaski valmistamine;
  • kikerhernejahust maitsva ravimi/magustoidu valmistamine.

Koolitusel osalenu:

  • saab teoreetilised teadmised kikerhernejahust ja selle kasutusvõimalustest ja osa neist praktikas kohe ka järele proovinud;
  • saab teada, miks ja kuidas kikerhernejahu kasutada tervise turgutamisel ja toidulaua mitmekesistamisel;
  • saab kursusel valmistatavate maskide ja toitude retseptid.

 

Kui võimalik, siis palun osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm: Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Foto: Katrin Aedma

 

Aeg

teisipäev
01. veebruar 2022
kel 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

36 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee