Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Jaapani köök II

Tallinna Rahvaülikoolis on nüüd võimalik õppida valmistama autentset jaapani toitu! Tule ja koge jaapanlanna Yuri juhendamisel, mida jaapanlased tegelikult Jaapanis restoranis ja kodus söövad. Jaapani toit valmib koostisosadest, mida on lihtne Tallinnast osta.

Menüüs on:

  1. Yasai-stick: köögiviljad miso- ja majoneesikastmega
  2. Kara-age: jaapani krõbedad kanalihatükid ja daikon (valge redis) laimikastmega
  3. Takikomi-gohan: jaapani maitseriis lõhe ja seentega
  4. Chakin või kintsuba: jaapani traditsiooniline magustoit kõrvitsa või bataadiga

Kursuse läbinu teab, kuidas valmistada menüüs olevaid Jaapani toite ja kust leida selleks parimad toorained.

Töötuba toimub peamiselt eesti keeles. Õpetaja Yuri räägib heal tasemel eesti keelt, kuid aeg-ajalt võib ta olla hädas mõne sõna leidmisega, mistõttu võib ta üht-teist ka inglise keeles seletada.

Kui võimalik, siis palume osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm: Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Fotod: Lily Yuri

Aeg

neljapäev
25. veebruar 2021
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

44 €

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee