Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.
Risoto on traditsiooniline itaalia toit, mida valmistatakse helluse ja suure armastusega. Tulemuseks on luksuslik suussulav ja kreemjas riisiroog, mis on vallutanud ja vallutamas paljude südameid.
Esialgu tundub risoto ja panna cotta valmistamine väga keeruline ja aeganõudev, sest koosneb paljudest erinevatest komponentidest, aga uskuge – see ei ole nii! Võib isegi öelda, et tegemist on mugavustoitudega, sest nende valmistamine on nii lihtne!
Kursuse läbinu teab kuidas valmistada menüüs olevaid toite ja valida selleks õigeid tooraineid.
Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui seda üle jääb).
Grupis kuni 10 inimest.
Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega