Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Itaalia klassika: risoto ja panna cotta

Risoto on traditsiooniline itaalia toit, mida valmistatakse helluse ja suure armastusega. Tulemuseks on luksuslik suussulav ja kreemjas riisiroog, mis on vallutanud ja vallutamas paljude südameid.

Esialgu tundub risoto ja panna cotta valmistamine väga keeruline ja aeganõudev, sest koosneb paljudest erinevatest komponentidest, aga uskuge – see ei ole nii! Võib isegi öelda, et tegemist on mugavustoitudega, sest nende valmistamine on nii lihtne!

Üheskoos teeme:

  • risoto seentega;
  • risoto päiksekuivatatud tomatite ja kanaga;
  • peedirisoto;
  • panna cotta.

Kursuse läbinu teab kuidas valmistada menüüs olevaid toite ja valida selleks õigeid tooraineid.

Palun võtke kaasa oma põll ja toidukarp, kuhu saab panna toidu kaasavõtmiseks (juhul, kui seda üle jääb).

Grupis kuni 10 inimest.

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

teisipäev
11. märts 2025
kell 17.30-20.30

Maht

4 akadeemilist tundi

Hind

52 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee