Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Gluteenivabad toortatratoidud

Toortatar on muutunud meie söögilaual vägagi populaarseks. See tervisesõbralik gluteenivaba tooraine on üsnagi igapäevane juba paljudes restoranides ja koduköökides.

Kui eestimaine toortatar on hele, miks on poes müüdav hoopis tumepruun? Mida tähendab „elus” tatar? Miks on vaja heade omadustega toortatart idandada? Sellest kõigest räägime koolitusel, paneme koos idanema oma toortatra ja maitseme juba meie idandatud toortatart.

Valmistame koos:

  • kiired seemnekuklid tumedast toortatrajahust (pärmivabad);
  • toortatratangusalati;
  • toortartapilafi kanaga;
  • pirni–kohupiima toortatrarulli.

Koolituse läbinu teab toortatra tervislikke omadusi ning oskab seda erinevates toitudes kasutada.

Kui võimalik, siis palume osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Võimalusel võite kaasa võtta ka karpe vms, sest kui peaks juhtuma, et toitu jääb üle, saab selle kaasa võtta.

Õppekavarühm – Koduteenindus
Tutvu ka õppekorralduse alustega

Aeg

esmaspäev
18. märts 2024
kell 17.30–20.30

Maht

4 tundi

Hind

48 eurot

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee