Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Gluteenivabad teraviljaroad

Gluteen on probleemiks selle valgu talumatuse või tsöliaakia korral, aga uuringute kohaselt võib põhjustada terviseprobleeme ka siis, kui eelnimetatud haigusi ei esine. Koolitusel valmistame koduseid roogi gluteenivabadest teraviljadest ja poovime teraviljadele uudseteks asendusvariantideks kinoad ja amaranti.

Koolitusel valmistame üheskoos:

  • risotot toortatrast
  • tabbouleh`i salati hirsiga
  • kinoa-lehtkapsa kotlette
  • näkileiba maisijahu ja seemnetega
  • hommikupudru amarandist

Koolituse läbinu:

  • tunneb toortatrast risoto, tabbouleh`i salati, kinoa-lehtkapsa kotlettide, maisijahust näkileiva ja amarandist pudru valmistamise võimalusi ja etappe
  • teab, milliseid asendusi teha gluteenivabades roogades

Tutvu ka õppekorralduse alustega.

Foto: Jaan Heinmaa

Aeg

kolmapäev
08. aprill 2020
kell 17.30 – 20.30

Maht

4 tundi

Hind

38 € (sisaldub materjalitasu)

Koolitusjuht

Erle Jõema

644 1149
5887 7165

erle.joema@kultuur.ee