Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Tallinna Rahvaülikool

Usume elukestvasse õppesse. Pakume teoreetilisi ja praktilisi kursusi erinevates eluvaldkondades.

Kontakt Liitu uudiskirjaga

Estonia pst 5a
630 6508  ∕  5690 1707

Vene tn 6
644 1149  ∕  5887 7165

Telliskivi 56
6733 965  ∕  5330 3390

info@kultuur.ee

Kontakt

Liitu uudiskirjaga

Kõik kursused

Esmatutvus Ungari köögiga

Ungarit iseloomustav toit ei ole ainult guljašš. On palju huvitavaid ja maitsvaid toite, mis jäävad turistil, kes ei ole maapiirkonda sattunud, hoopis maitsmata. Kursuse märksõnadeks on leib, mis ei ole sai, baklažaan, kapsarull ja pannkook.

Koolituse menüü:

  1. Valge leib
  2. Baklažaanikreem ehk vinetta
  3. Kapsarullid nagu seda valmistatakse Szabolcs-Szatmár-Beregi komitaadis
  4. Gundeli pannkoogid
  5. Fröccs ehk ungari vein väikese mulliga

Kursusel osalenu saab ülevaate ja maitseelamuse Ida-Ungari ja Transilvaania ungarlaste toidukultuurist.

 

Kui võimalik, siis palume osalejatel kaasa võtta isiklik põll. Nii vähendame koolituse järgselt põllede pesemist, säästes sellega vett ja loodust. Aitäh!

Õppekavarühm: Koduteenindus
Tutvu õppekorralduse alustega

Aeg

neljapäev
11. veebruar 2021
kell 17.30-20.30

Maht

4 tundi

Hind

32 €

Koolitusjuht

Merike Harvo

5690 1707

merike.harvo@kultuur.ee